Specialisatie Tuina massage Therapie

Deze massage is onderscheidend van de reguliere rug/nek/schouder massage omdat hier ook gewerkt wordt aan het diepliggende bindweefsel en het behandelen van spierknopen / triggerpoints. Het doet daardoor veel meer dan de reguliere rug /nek /schouder massage.

Wat is Tuina massage Therapie?

Tuina is een traditionele Chinese Geneeswijze. De Therapie volgt eeuwenoude Chinese technieken volgens de oorspronkelijke filosofie en wijsheid. Het is dan ook niet voor niets dat Tuina al millenia onderdeel is van de Chinese geneeskunde en in bijna elk Chinees ziekenhuis te vinden is.

Hoe ziet de Tuina massage Therapie eruit?

De krachtige massage technieken zijn afwisselend stevig en ontspannend. Uit ervaring is gebleken dat deze Tuina over het algemeen bijzonder effectief is. Door de afwisseling is het een prettige massage om te ondergaan. Er word gebruik gemaakt van deep tissue massage, bindweefsel en triggerpoint technieken d.m.v. duwen, knijpen met de vingers, kloppen, handpalmen, vuisten en ellebogen en van manipulatie technieken zoals vegen, kneden, wrijven, vibreren.

Waarom kiezen voor Tuina massage Therapie kuur?

Bij klachten / vastzittende spieren, adviseer ik een Tuina massage Therapie kuur van 1x per week, 4 weken achterelkaar (krijg je korting), daarna kan je het afbouwen naar 1x in de 3 weken, tot 1x per maand. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig, om jouw klachten te verhelpen. Door de krachtige en efficiente massages verminderen je klachten in korte tijd aanzienlijk. Al na jouw eerste behandeling zal je resultaat merken.

Dit doet de rug-nek-schouder Tuina massage Therapie voor jou

  • Kan spanning en pijn in spieren en pezen opheffen
  • werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn, stijve nek/schouders, spierpijn, overgangsklachten
  • Werkt diep door in het spierweefsel, botten, pezen en zenuwstelsel
  • Innerlijke organen worden in evenwicht gebracht
  • Bloed en energie kunnen weer vrij en gelijkmatig stromen
  • Oplossen van blokkades in het weefsel
  • Vergroot je veerkracht en weerstand, geeft je flexibiliteit
  • Laat stress en vermoeidheid verdwijnen
  • Stimulering van je zelfherstellend vermogen

Het is heel belangrijk na de massage goed water of thee extra te drinken. Zodat de afvalstoffen snel weer jouw lichaam via de urinewegen kan verlaten.

Kijk ook eens op onderstaande links.


« vorige pagina