Ik stel me graag aan jou voor

Mijn naam is Titia de Kort. Om zelf in balans te blijven ben ik graag in de natuur. Ik hou van wandelen, fietsen, reizen. En mijn passie is om respectabele massages te geven. In 2008 ben ik mijn zoektocht begonnen hoe ik andere mensen kon helpen. Ik wilde meer verdieping, zingeving en invulling aan mijn leven geven. Vol enthousiasme ben ik massage opleiding[en] gaan volgen en eenmaal door dit “massagevirus” bevangen, wilde ik steeds meer leren.

Gekwalificeerd masseuse
Ik heb geluk gehad dat ik diverse mogelijkheden heb gekregen om ervaring op te kunnen doen en veel heb kunnen bij leren m.n. in het wellnesscentrum Elysium. Daarnaast heb ik gewerkt in het Steigenberger Hotel Amsterdam Airport. Veel verschillende technieken heb ik geleerd, waardoor er een groot aanbod is ontstaan voor op herstel gerichte massages en ontspannende massages. Ik ben geen therapeut, wel een gekwalificeerd masseuse.

Moderne massagepraktijk
Sinds 2010 heb ik mijn moderne massagepraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel / gemeente Zuidplas. De naam A Moment for Yourself is ontstaan vanuit de gedachte dat door de drukte van alledag snel “vergeten” wordt om goed voor jezelf te zorgen en tijd voor jezelf te maken.

Iedere massage is uniek
Massage is een taal die mijn handen spreken. Mijn zorgzame aandacht en die verbinding in de aanraking vind ik belangrijk, zodat jij letterlijk aangeraakt wordt en jouw vastgezette spanning kan loslaten. Iedere massage is uniek. Ik werk vaak intuïtief zonder zweverigheid. Ik vind het prettig als jij je goed voelt in mijn praktijk. Waarbij ik jou wil helpen aan jouw welzijn: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Luister naar jouw lichaam en geeft het de aandacht die het verdient!
 

Tot ziens,


 


 

Wil je een afspraak maken?