Holistische massages

Holistische massage is de kunst van de aanraking van mens tot mens op een zuivere manier. Hierbij worden alle zintuigen gestimuleerd met aromatische geuren, oorstrelende muziek, warmte en oliën. In de huidige haastige wereld nemen we vaak geen tijd om bij de dingen en onszelf stil te staan en ons af te vragen wat we nodig hebben. Soms beseffen we dat er iets moet veranderen, maar zolang we het tempo aankunnen, gaan we nog even door. Laad dan nieuwe energie op voor het leven van alledag.

Leer te luisteren
Voel je je moe of gestresst? Gun jezelf een pure wellnessbehandeling en een SELFCARE moment. Aanraking, massage, helpt je weer contact te maken met je lichaam en geest, te leren luisteren naar wat je lichaam je zegt en zo het leven met al zijn spanningen beter aan te kunnen. Ervaar en voel eens wat massage voor jou kan doen. Kortom zorg goed voor jezelf!

Massage activeert het immuunstelsel
Wetenschappelijk is bewezen dat regelmatige massage voor zowel ons lichaam als geest aantoonbare gezondheidsvoordelen opleveren: massage activeert het immuunstelsel (het wordt er sterker van) en vergroot de weerbaarheid tegen ziekten, kan pijn verlichten, stimuleert de bloedsomloop en ondersteunt de lymfestroom waaruit gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Welzijn
Daarnaast heeft massage een ontspannend effect op zowel het lichaam als de geest, stresslevels dalen en je voelt je kalmer, versoepelt en ontspant spieren, geeft een gevoel van welzijn en nieuwe energie.

Interesse?
Heb ik je interesse verder gewekt? Maak dan een afspraak.Wil je een afspraak maken?