Nieuws

Nieuw: Spa Hamam scrub massage

Ga je met vakantie? Of wil je een heerlijke Spa scrub massage ervaren? Geniet dan van een heerlijke scrub van een bekend merk. Je hebt de keuze uit de verfrissende hamam met zeezout en eucalyptus, of de kruidige oudh met patchouli.

 

90 minuten € 97,50

 

Kijk ook eens bij arrangementen.

 

 

   

Nieuw in Nieuwerkerk aan den IJssel: massage met golden healer en jaspis paddenstoel edelstenen

BOEK NU DEZE KENNISMAKINGSMASSAGE:

Werking:

Golden Healer heeft een sterk ontgiftende en reinigende werking op jouw lichaam en versterkt jouw immuunsysteem. De zachte warme energie van deze steen kan diepe en oude emoties losmaken en opruimen. Het bevordert de doorstroming van energie en ruimt eventuele blokkades op. Alsmede innerlijke rust en vertrouwen en geeft het een gevoel van welzijn. Het helpt jou om jezelf, jouw situatie en de wereld te accepteren.

Jaspis paddenstoel deze edelsteen helpt bij het tastbaar maken van ingevingen. Het kan zorgen dat ideeën verwezenlijkt worden. Het zorgt voor daadkrachtig optreden. Assertiviteit, weerbaarheid en moed wordt aan jou geschonken. Jaspis is een spons voor negatieve energie en beschermt tegen negativiteit en straling.

 

45 minuten € 50

60 minuten € 65

75 minuten € 80

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Arrangementen

In deze tijden is het heerlijk om je eens van top tot teen te laten verwennen, met één van de heerlijke arrangementen. Bekijk eens deze ARRANGEMENTEN »  Laat je in de watten leggen met een Perzisch ROZEN treatment, of een Orange Soleil waar je helemaal vrolijk van wordt. Op basis van vanille, mandarijn en sinasappel.

Klik HIER voor alle arrangementen.

   

Hygiëne Protocol Covid-19

Voor mij logische voorzorgsmaatregelen, graag doornemen.

  • Bij gezondheidsklachten, koorts etc. meldt je je af en blijf je thuis.
  • Voorafgaand aan een massage behandeling ben je thuis gedoucht.
  • Gebruik van toilet hier alleen als het echt moet.
  • Jouw en mijn handen worden gedesinfecteerd in de massage ruimte.
  • Na elke massage behandeling worden er schone handdoeken gebruikt.
  • Eveneens wordt de ruimte gelucht en alles gereinigd.
  • Ik hou minstens 30 minuten ruimte voor en na de massagebehandeling.
  • Ik werk met een mondkapje, voor cliënten niet verplicht.
  • Indien nodig wijs ik je op de maatregelen.

SAMEN STAAN WE STERK. WE HOUDEN ONS AAN DIT PROTOCOL.
 

   

Power massage 25 minuten

Heb je weinig tijd? Tussen de boodschappen door? En gun je jezelf  toch even een korte massage? Reserveer dan een Power massage van 25 minuten. Dit kan zijn voor je voeten of je rug. Of misschien wil je jouw kind laten masseren?

20 minuten € 30

   

Ontspanningsmassage met warme gember compressen

Wat doet deze ontspannende massage met gember voor jou?

Het helpt verkoudheid en griep te voorkomen. Heb je last van naverschijnselen Covid 19, menstruatie, spier of gewrichtspijn? Koude handen of voeten? Dan is deze massage met warme gemberolie iets voor jou! Interesse? Kijk op de tijdsduur tarieven pagina.

 

   

Matcha thee ceremonie

Naast het coffee espresso arrangement heb ik nu ook een Japans Matcha thee arrangement. Ontdek nu het nieuwe ritueel met de scrub van verkwikkende groene thee met verjongende eigenschappen & verfrissende bamboe. Na de scrub is jouw huid voorbereid om de bodycream te absorberen. Dit thee ritueel omarmt de kunst van mindfulness. Het inspireert jou om elk moment te leven met vernieuwde harmonie en aandacht in het hier & nu. Uitstekend te combineren met Mindfulness of Bamboe massage. Interesse? Zie arrangementen pagina.