Nieuws/Aanbiedingen

MAAND ABONNEMENT 30 of 45 minuten ontspanningsmassage

Beweging is goed voor de gezondheid. Maar voldoende ontspanning ook! Als alternatief voor de sportschool of in aanvulling daarop, bied ik een massage maandabonnement aan. 1x per week 30 minuten voor jezelf! Een ontspannende massage, waarbij je spieren soepel gehouden worden en wat tevens positieve effecten heeft op jouw immuunsysteem. Dit abonnement is ook uit te breiden naar 45 minuten per week. Zie ook bij Cadeaubon & Massage Abonnement.

De kosten bedragen € 98,- per 4 weken achtereen voor 30 minuten, vooraf te voldoen.

De kosten bedragen € 145,- per 4 weken achtereen voor 45 minuten, vooraf te voldoen.

   

Power massage 20 minuten

Heb je weinig tijd? Tussen de boodschappen door? En gun je jezelf  toch even een korte massage? Reserveer dan een Power massage van 20 minuten. Dit kan zijn voor je voeten of je rug. Of misschien wil je jouw kind laten masseren?

20 minuten € 25

   

Nieuw: Ontspanningsmassage met warme gember compressen

Wat doet deze ontspannende massage met gember voor jou?

Het helpt verkoudheid en griep te voorkomen. Heb je last van menstruatie, spier of gewrichtspijn? Koude handen of voeten? Dan is deze massage met warme gemberolie iets voor jou! 

30 minuten € 39

45 minuten € 49

60 minuten € 60

90 minuten € 85

 

   

Matcha thee ceremonie

Naast het coffee espresso arrangement heb ik nu ook een Japans Matcha thee arrangement. Ontdek nu het nieuwe ritueel met de scrub van verkwikkende groene thee met verjongende eigenschappen & verfrissende bamboe. Na de scrub is jouw huid voorbereid om de bodycream te absorberen. Dit thee ritueel omarmt de kunst van mindfulness. Het inspireert jou om elk moment te leven met vernieuwde harmonie en aandacht in het hier & nu. Uitstekend te combineren met Mindfulness of Bamboe massage.

35 minuten € 45

45 minuten € 50

60 minuten € 55