Wat zeggen mijn klanten?

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten hoe zij de massage en/of wellnessbehandeling ervaren hebben. We stellen het dan ook op prijs als je jouw mening achter laat. Dit kan je mondeling in de praktijk of per e-mail aan ons doorgeven, eveneens kan je hier recentie plaatsen.
 

Naam:Jantine
Bericht:Titia’s massages zijn altijd goed afgestemd en ze is met haar respectvolle kalme houding een voorbeeld van hoe praktijk en persoonlijkheid samenwerken als het om ontspanning gaat.
Titia is een vakvrouw en gewaardeerde collega.

Complimenten ook voor de nieuwe site!
 

Naam:Mandy
Bericht:Ik kom al een tijd bij a moment for yourself. Zeker een aanrader. Ze neemt goed de tijd voor je en geeft goede adviezen. En de massages zijn heerlijk.
 

Naam:Anja
Bericht:Al enkele jaren klant van Titia, verschillende massages mogen gebruiken, altijd met een ontspannen gevoel weer naar huis.
Zeker een moment voor jezelf.
 

Naam:Kayleigh de Vries
Bericht:Titia heeft naar mijn klachten geluisterd en aan de hand hiervan een fijne massage gegeven. Daarna nog een paar tips van haar gehad om verdere klachten te voorkomen. Een echte aanrader!
 

Naam:Angenette
Bericht:Ik kom al langere tijd bij Titia. Iedere keer ga ik met een heerlijk ontspannen gevoel en losse spieren naar huis.
Het fijne is dat zij kijkt wat je op dat moment nodig hebt.
En stemt dit goed met je af.
Wil je eerst een goede spiermassage en daarna een ontspannende massage, binnen de tijd die je met haar het afgesproken, dan is dit bij haar mogelijk. Dit is dan ook mijn favoriet.
Ik zou zeggen, probeer het een keertje zelf uit. Je krijgt er zeker geen spijt van!
@ Titia, prachtige nieuwe website.
Tot snel!
 

Naam:Anja
Bericht:Titia geeft geweldige ontspannende massages. Ze luistert goed naar je klachten, vraagt er ook expliciet naar. Zij straalt rust uit en houdt rekening met eventuele ongemakken en anticipeert hier op.( ik was kort geleden geopereerd) Ik vind haar respectvol en professioneel. De behandelkamer is netjes en mooi.
 

Naam:Ingrid hulleman
Bericht:Heerlijke complete lichaams massage. Rustgevende muziek. Ontspannen met een hoofdletter! Goede zorg en vakkundige masseuse. Hotstones is zeker een aanrader.
 

Naam:Iris
Bericht:Nog maar 2 massages gehad, maar wel massages om niet te vergeten. Heerlijk ontspannend. Na lange tijd niet de mogelijkheid te hebben gehad om gemasseerd te worden, kan ik nu niet wachten om weer langs te gaan. Zeker een aanrader!
 

Naam:Nora
Bericht:Titia geeft fijne, ontspannen massages. Ze is professioneel en weet een ontspannen sfeer te creëren. Even bijkomen van de hectiek van alle dag! Een genietmoment dat ik van harte aanbeveel!
 

Naam:Aurora
Bericht:Titia is heel professioneel en aardig, heef een mooie behandel kamer, je komt ontspannen uit de behandeling. Is een echte aanrader
 

Naam:Charly
Bericht:De massage van Titia heb ik als heel ontspannend en verzorgend ervaren. Titia voelt prima aan waar zij extra aandacht aan moet besteden. Haar persoonlijke benadering is vriendelijk en professioneel. Verder is de behandelruimte heel sfeervol ingericht .Ik kijk dan ook uit naar de volgende keer!
 

Naam:Chantal
Bericht:A moment for yourself...en dat is het. Meerdere massages gehad van Titia en ze zijn bijna allemaal even heerlijk. Zidra ik op de tafel lig voel ik me vertrekken naar mijn eigen paradijsje.( en dat merkt Titia ook). Ik kom volledig tot rust. Geheel ontspannen ga ik de deur weer uit. Titia geeft je de mogelijkheid om te kletsen of alleen maar te genieten.
Een paar keer per jaar is een heerlijke massage het perfecte cadeau voor mij.
Een 10 met een griffel
 

Naam:Ichelle
Bericht:Heerlijke zwangerschapsmassage gehad, zeker ook een aanrader voor de zwangere vrouwen. Rustig en relaxed genieten. Titia toont ook interesse in de eventuele klachten die je hebt en behandeld deze ook. Kortom als zeer fijn ervaren.
 

Naam:Veronique
Bericht:Heb een heerlijke ontspannen massage ondergaan vlak voor mijn operatiedag. Alle stress was weg en ging herboren naar huis. Een echte aanrader volledig respectvol ontspannen.
 

Naam:Anieta
Bericht:Ik kom al een tijdje bij Titia. Ik kijk er altijd naar uit.
Het is echt een moment voor mijzelf.
Zeer kundig. Zeer ontspannend, zeer op mijn gemak.
Verschillende massages mogen ondergaan.
Soms ook pijnlijk, maar altijd met resultaat.
Een echte aanrader!
 Schrijf een reactie