Wat zeggen mijn klanten?

Ik hecht veel belang aan de mening van mijn klanten hoe zij de massage en/of wellnessbehandeling ervaren hebben. Ik stel het dan ook erg op prijs als je jouw mening achter laat. Dit kan je mondeling in de praktijk of via de app aan mij doorgeven, eveneens kan je hier recentie plaatsen.
 

Naam:Sjaantje
Bericht:Afgelopen week met verschillende klachten 2 x door Titia behandeld. Paar jaar geleden ook met klachten geweest en naar mijn tevredenheid opgelost. Nu ook weer verbetering aangebracht. Het valt mij op dat Titia zich steeds weer vernieuwd in technieken. Ze luistert heel goed naar je klachten en past haar technieken goed op af. Natuurlijk in overleg met de klant. Naast de aanpak van klachten is het genieten om door haar gemasseerd te worden. Deze keer met warme stenen en olie. Ik hoorde mijn spieren gewoon opgelucht ontspannen. Waarom gun ik mijzelf dat niet vaker denk ik dan.
 

Naam:Ton
Bericht:Eerste massage zeer goed bevallen! Titia zocht goed de knopen op en behandelde deze goed. Na de behandeling was mijn lichaam er een stuk beter aan toe. Ik kom zeker nog terug.
 

Naam:Bianca
Bericht:Al diverse massages bij Titia gehad en altijd heerlijk ontspannend. Fijn dat er zo veel keuze is. Vandaag de holistic pulsing massage gehad. Zalig! Door de speciale techniek wordt je totaal ontspannen en voel je de energie door je lichaam stromen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 

Naam:marian kok
Bericht:Vandaag genoten van een fantastische massage. Omdat ik aangaf dat ik wat spierpijn had gaf Titia daar extra aandacht aan en wist de juiste plek te behandelen.
Titia is een prettig persoon, en straalt rust en professionaliteit uit. Onder haar handen is het echt ontspannen en genieten.
Ook geeft Titia je daarna de ruimte om weer even te landen, wat heel fijn is. Absoluut voor herhaling vatbaar.
 

Naam:Maria
Bericht:Titia nogmaals bedankt voor je heerlijke massage, je bent de beste er is geen manier om te vergelijken.Elke keer verraste je me met je massage.Ik kwam daar gisteren licht uit. tot snel.........Eres muy bueno en lo que haces. Me alegré de conocerte aquí en Niewue kerk Muchas gracias
 

Naam:Anneke Hagens
Bericht:Lieve Titia. Vandaag weer een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Titia is een lieve enthousiaste vrouw die goed naar je luistert. Op basis van jouw klachten kiest ze het type massage. Het was heerlijk ontspannend. Ik kan haar massages aan iedereen aanraden!
 

Naam:Angelica
Bericht:Ik ben nu een aantal maanden bij Titia onder behandeling, en jeetje wat een geweldige ervaring. Het is de eerste keer best lastig om iemand te vinden waar je toch een soort van click mee heb, en dat had ik heel sterk bij haar, het is een echte vakvrouw die weet wat ze doet, en je compleet op je gemak laat voelen. Alles zat compleet vast en nu kan ik al zoveel meer, ik ben heel erg blij met haar, en blijf ook nog heel lang bij haar voor de geweldige massages.
 

Naam:Titia
Bericht: Afgelopen week een cliënte mogen masseren met bekken klachten. Na 1 massage behandeling liep ze zoals ze schreef: "weer als een kievit." Fijn om zo snel resultaat geboekt te hebben.
 

Naam:Edwin
Bericht:Wellicht ervaren meer mensen het als lastig om voor het eerst een keuze te maken voor een massage. Voor die mensen schrijf ik o.a. deze review. Titia laat je vanaf de eerste kenninsmaking meteen op je gemak voelen. Uiterst bekwaam en vriendelijk. Absoluut een aanrader.
 

Naam:Charissa
Bericht:Ik ben al 2 keer geweest voor een ontspanning massage het was heel ontspannen en ik had vaak last van me onder rug en is nu zeker veel minder ze is een hele lieve vrouw ik ga zeker nog vaker langs komen en het is ook leuk dat ze super veel verschillende massages heeft dus het is zeker een aanrader :)
 

Naam:Britt
Bericht:Titia is erg professioneel maar daarnaast ook nog eens erg vriendelijk. Ze weet me altijd op mijn gemak te stellen waardoor ik optimaal van de massage kan genieten. De ruimte waarin de massages worden gegeven is mooi en warm ingericht. Ik kan Titia en haar massages dan ook aan iedereen aanbevelen!
 

Naam:Romy van der Weel
Bericht:Altijd een moment van totale ontspanning. Titia werkt Professioneel, en ook heel prettig. Weet op je behoeften in te spelen en je goed over andere massages te informeren en je deze evt een stukje van te laten ervaren waar jou lichaam op dat moment behoefte aan heeft , Ik ga iedere maand voor een ontspanningsmassage en zoals vandaag ook weer !
 

Naam:Liesbeth
Bericht:Titia kan masseren als de beste. Heb al meerdere behandelingen ondergaan en het is elke keer weer genieten. Ik kan haar van harte aan iedereen aanbevelen.
 

Naam:Jantine
Bericht:Titia’s massages zijn altijd goed afgestemd en ze is met haar respectvolle kalme houding een voorbeeld van hoe praktijk en persoonlijkheid samenwerken als het om ontspanning gaat.
Titia is een vakvrouw en gewaardeerde collega.

Complimenten ook voor de nieuwe site!
 

Naam:Mandy
Bericht:Ik kom al een tijd bij a moment for yourself. Zeker een aanrader. Ze neemt goed de tijd voor je en geeft goede adviezen. En de massages zijn heerlijk.
 

Naam:Anja
Bericht:Al enkele jaren klant van Titia, verschillende massages mogen gebruiken, altijd met een ontspannen gevoel weer naar huis.
Zeker een moment voor jezelf.
 

Naam:Kayleigh de Vries
Bericht:Titia heeft naar mijn klachten geluisterd en aan de hand hiervan een fijne massage gegeven. Daarna nog een paar tips van haar gehad om verdere klachten te voorkomen. Een echte aanrader!
 

Naam:Angenette
Bericht:Ik kom al langere tijd bij Titia. Iedere keer ga ik met een heerlijk ontspannen gevoel en losse spieren naar huis.
Het fijne is dat zij kijkt wat je op dat moment nodig hebt.
En stemt dit goed met je af.
Wil je eerst een goede spiermassage en daarna een ontspannende massage, binnen de tijd die je met haar het afgesproken, dan is dit bij haar mogelijk. Dit is dan ook mijn favoriet.
Ik zou zeggen, probeer het een keertje zelf uit. Je krijgt er zeker geen spijt van!
@ Titia, prachtige nieuwe website.
Tot snel!
 

Naam:Anja
Bericht:Titia geeft geweldige ontspannende massages. Ze luistert goed naar je klachten, vraagt er ook expliciet naar. Zij straalt rust uit en houdt rekening met eventuele ongemakken en anticipeert hier op.( ik was kort geleden geopereerd) Ik vind haar respectvol en professioneel. De behandelkamer is netjes en mooi.
 

Naam:Ingrid hulleman
Bericht:Heerlijke complete lichaams massage. Rustgevende muziek. Ontspannen met een hoofdletter! Goede zorg en vakkundige masseuse. Hotstones is zeker een aanrader.
 

Naam:Iris
Bericht:Nog maar 2 massages gehad, maar wel massages om niet te vergeten. Heerlijk ontspannend. Na lange tijd niet de mogelijkheid te hebben gehad om gemasseerd te worden, kan ik nu niet wachten om weer langs te gaan. Zeker een aanrader!
 

Naam:Nora
Bericht:Titia geeft fijne, ontspannen massages. Ze is professioneel en weet een ontspannen sfeer te creëren. Even bijkomen van de hectiek van alle dag! Een genietmoment dat ik van harte aanbeveel!
 

Naam:Aurora
Bericht:Titia is heel professioneel en aardig, heef een mooie behandel kamer, je komt ontspannen uit de behandeling. Is een echte aanrader
 

Naam:Charly
Bericht:De massage van Titia heb ik als heel ontspannend en verzorgend ervaren. Titia voelt prima aan waar zij extra aandacht aan moet besteden. Haar persoonlijke benadering is vriendelijk en professioneel. Verder is de behandelruimte heel sfeervol ingericht .Ik kijk dan ook uit naar de volgende keer!
 

Naam:Chantal
Bericht:A moment for yourself...en dat is het. Meerdere massages gehad van Titia en ze zijn bijna allemaal even heerlijk. Zidra ik op de tafel lig voel ik me vertrekken naar mijn eigen paradijsje.( en dat merkt Titia ook). Ik kom volledig tot rust. Geheel ontspannen ga ik de deur weer uit. Titia geeft je de mogelijkheid om te kletsen of alleen maar te genieten.
Een paar keer per jaar is een heerlijke massage het perfecte cadeau voor mij.
Een 10 met een griffel
 

Naam:Ichelle
Bericht:Heerlijke zwangerschapsmassage gehad, zeker ook een aanrader voor de zwangere vrouwen. Rustig en relaxed genieten. Titia toont ook interesse in de eventuele klachten die je hebt en behandeld deze ook. Kortom als zeer fijn ervaren.
 

Naam:Veronique
Bericht:Heb een heerlijke ontspannen massage ondergaan vlak voor mijn operatiedag. Alle stress was weg en ging herboren naar huis. Een echte aanrader volledig respectvol ontspannen.
 

Naam:Anieta
Bericht:Ik kom al een tijdje bij Titia. Ik kijk er altijd naar uit.
Het is echt een moment voor mijzelf.
Zeer kundig. Zeer ontspannend, zeer op mijn gemak.
Verschillende massages mogen ondergaan.
Soms ook pijnlijk, maar altijd met resultaat.
Een echte aanrader!
 

Naam:Astrid
Bericht: Genoten van een heerlijke massage. Titia bedankt en tot snel!
Met vriendelijke groet, Astrid
 

Naam:Gisela
Bericht: Ik werd heel welkom ontvangen en was gelijk op m'n gemak. In verband met bepaalde klachten heeft Titia een TuiNa massage gedaan bij me. Die is goed bevallen en om die nog beter tot z'n recht te laten komen wordt die de komende weken herhaald.
Ik kan haar praktijk en ook zeker deze massage aanbevelen!
 

Naam:Isabella
Bericht: Drukke baan,opleiding,mama zijn en daarnaast 31 weken zwanger dat brengt genoeg met ze zich mee... Ik ben na een lange tijd eindelijk weer helemaal tot rust gekomen
door de professionele massage! Bedankt! Echt een aanrader voor iedereen!
 

Naam:Marlies
Bericht: A moment for yourself' is een understatement: Laetitia neemt echt alle tijd voor je en geeft je het gevoel dat je heel erg welkom bent. Ze straalt rust uit, geeft een prima massage, luistert naar je, voelt aan wat jij op dat moment nodig hebt en legt je echt in de watten. Daarbij is haar praktijkruimte sfeervol en met zorg aangekleed, heel erg schoon en er gaat rust van uit. Dus: ben je op zoek naar een masseuse die er 100% voor jou is en die het je helemaal naar de zin wil maken? Zoek dan niet verder, maar gun jezelf een heerlijke behandeling!
 

Naam:Merel
Bericht: Vandaag ben ik voor het eerst bij Titia geweest voor een heerlijke, ontspannende massage. Echt een aanrader en goed voor lichaam en geest!
 

Naam:Inge
Bericht: Gertom is nu 2 keer bij Titia geweest ivm diverse klachten, hoofdpijnen en vaste nekspieren. Prima massages gehad hij is er zeer tevreden over. Vanuit Hellevoetsluis is het wel even rijden, maar voor de behandelingen in rustige sfeer heeft hij dat er graag voor over. Inmiddels een klantenkaart voor 5 behandelingen gekocht, dus binnenkort de derde massage!
 

Naam:Peter
Bericht: Tijdens reünie van school geboden voor het goede doel KWF en ik bleek het hoogste bod te hebben gedaan. Een Balinese massage door oud-klasgenoot. Nou eindelijk kwam het ervan
en ben ik langs Laetita gegaan. Ik werd netjes ontvangen en wijs gemaakt wat er zoal ging gebeuren. Ik voelde me gelijk op mijn gemak al het wel apart is om door oud-klasgenoot gemasseerd te worden. Ik ben heel ontspannen gaan liggen en ben geheel gemasseerd van links naar rechts voor en achter kortom een complete behandeling. Met rustieke Balinese muziek op de achtergrond, warme massageolie all over. Het was meer dan de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Mocht je eens lekker aan ontspanning toe zijn een goede aanwinst en zeker de moeite waard. Laetitia je bent top ga zo door.
 

Naam:Mandy
Bericht: Was weer heerlijk zoals altijd ;-). Altijd heerlijk ontspannen bij je kom ik er weer vandaan. Bedankt weer en mensen echt een aanrader.
 Schrijf een reactie