SPECIAL Maart Aanbieding Rozenkwarts massage of Rozenkwarts ritueel

 

De hele maand heb ik voor jullie een speciale massage met de steen van het hart: de Rozenkwarts massage of het Rozenkwarts ritueel

 

Bij de rozenkwarts massage wordt je gemasseerd met warme rozenkwartsstenen, warme rozenolie en de olie wordt afgenomen eveneens met warme rozen compressen.

 

Of het Rozenkwartsritueel

Trakteer jezelf op de ultieme ontspanning. Bij dit ritueel zalnde achterzijde van jouw lichaam worden gescrubt met een heerlijke geurende rozenscrub. Tijdens deze reis word je gemasseerd met de warme rozenkwarts stenen, en besprenkeld met rozenwater. Jouw gezicht wordt behandeld met de warme rozenolie en edelsteenmassage.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van de liefde, het helpt jou om jouw hart te openen, het laat de onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart stromen, zorgt voor harmonie en liefdevolle vriendelijkheid. Een uitstekende steen om de zachtheid naar jezelf en anderen toe te laten stromen. Ook heilzaam bij hartzeer en emotionele trauma's; het kan je helpen om zorgen, angst en emotionele issues [uit het verleden] los te laten.

 

Rozenkwarts massage 60 minuten € 60

Rozenkwarts ritueel 90 minuten € 89,95 

 

 


vorige pagina