Iedere massage is uniek, ervaar het bij massage-nieuwerkerk.nl!

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing massage

Heel oorspronkelijk komt ook deze massagetraditie uit Hawai. Eén grote magische speeltuin. Stelt je eens voor… uitbundige natuur met een sprookjesachtig berglandschap met een unieke flora; hangende varens, tropische bloemen en vruchten proef de zon in een kostelijke ananas, regenwouden, watervallen, steile rotskusten met lange witte poederstranden met palmen…houten hutjes waarin je deze behandeling zou kunnen ondergaan. Hoor je de golven van de azuurblauwe zee? En zie de Polynesische cultuur met Lei oftewel de traditionele bloemengroet voor je!

Laat de spanning tijdens deze behandeling verdwijnen en geef je over aan het beeld van deze paradijseljke eilanden en koester jouw lichaam. Geniet van deze zachte, ritmische massagevorm waarbij je lichaam op een speelse, natuurlijke manier in een golvende beweging gebracht wordt. Dit pulsen kan gecombineerd worden met wiegende, rollende, trekkende en strekkende technieken.

Holistic Pulsing Kahuna bevordert de doorstroming van alle lichaamsvochten en heeft een kalm effect op uw zenuwstelsel, dus weldadige ontspanning!

Interesse in de Holistic Pulsing massage?

Meer behandelingen, tijdsduur en tarieven vindt u op de pagina tarieven!

Linkedin Twitter