Iedere massage is uniek, ervaar het bij massage-nieuwerkerk.nl!

Heel graag stel ik me aan jou voor

Mijn naam is Titia de Kort. In 2008  ben ik aan mijn zoektocht begonnen naar hoe ik meer verdieping, zingeving en vervulling in mijn leven kon brengen en hoe ik andere mensen kon gaan helpen. Ik ben vol enthousiasme mijn wellnessmassage opleiding gaan volgen. Eenmaal door dit “massagevirus” bevangen, wil ik steeds meer leren. Vele massage cursussen volgden om jou op een zo goed mogelijke en verantwoorde manier te masseren. Het was een zeer interessante “reis” door vele landen, waar diverse massages vandaan komen.

Ik ben ook heel blij dat ik diverse mogelijkheden heb gekregen om ervaring op te kunnen doen en veel heb kunnen bij leren m.n. in het wellnesscentrum Elysium. Alsmede heb ik gewerkt in het Steigenberger Hotel Amsterdam Airport. Veel verschillende technieken heb ik geleerd, waardoor er een groot aanbod is ontstaan voor ontspannende en op herstel gerichte massages. Ik ben geen therapeut, wel een gekwalificeerd masseuse.

Sinds 2010 heb ik mijn moderne massagepraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel / gemeente Zuidplas. De naam A Moment for Yourself is ontstaan vanuit de gedachte dat door de drukte van alledag snel “vergeten” wordt om goed voor jezelf te zorgen en tijd voor jezelf te maken.

Massage is een taal die mijn handen spreken. Mijn zorgzame aandacht en die verbinding in de aanraking vind ik belangrijk, zodat jij letterlijk aangeraakt wordt en jouw vastgezette spanning kan loslaten. Iedere massage is uniek. Ik werk vaak intuïtief zonder zweverigheid. Ik vind het prettig als jij je goed voelt in mijn praktijk. En wil jou helpen aan jouw welzijn: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Luister naar jouw lichaam en geeft het de aandacht die het verdient!

Tot ziens,

Titia